tirsdag 10. mai 2011

Everyday

Hei!

Dagene i Surfers Paradise var fantastiske, skjønner ikke hvorfor vi ikke har prioritert stranden oftere! Hotellet var supert, maten var god og vi bodde en liten spasertur unna stranden og sentrum.








Lørdag kveld så vi Australia got talent (samme som "norske talenter") og High School Musical 3 (?) på tv, og det var jammen superchillll! Spiste på en kinarestaurant senere, hvor det ble kongereker og svinekjøtt på oss, med fritert banan til dessert.

Bølgene er forresten helt syke her, umulig å bade. Iallefall uten å få vann over hodet hvert tiende sekund! Skulle kombinert sjøen i Fiji med strendene i Australia, ah!

Nå har jeg akkurat fått levert inn en innlevering, og skal ta fatt på neste allerede i morgen.. Satser på å få en tur til Surfers Paradise til helgen også, enten til stranden eller til Movie World (som vi fortsatt har tilgode å besøke, selvom vi har gratis inngang der).

Klem fra Aussie!

1 kommentar:

  1. Shit såå brun du ser ut MArte! syns du sa at du ikke ble brun jeg!?! ser nok ut som det var feil! skal se å jobbe heftig med fargen framover jeg og ;) hehe
    klem Ingrid

    SvarSlett