søndag 29. mai 2011

Sightseeing i Brisbane

Hei!

I helgen har jeg tatt det ganske rolig. Fredag var det sightseeing i byen og filmkveld hos Emilia og jentene hun bor med, lørdag gikk vi på marked på South Bank og kino på kvelden (Hangover II) og i dag har vi bare sovet og trent.

Det var vel på tide med litt bilder av huset vi bor i, områdene rundt, og bilder av byen her, så da skal dere få et bildedryss av Brisbane :)

 Huset vårt i Redfern street

 Redfern street

 Ipswich road - hovedveien til sentrum/treningssenter/dagligvarebutikk og skolen

 På vei til skolen

 På vei til skolen

 South Bank - fortsatt på vei til skolen (/sentrum)

 Broen over Brisbane river - må krysse denne for å komme til skolen og sentrum. Skolen vår er det første du møter over broen

 Skolebygningene og sentrum bakgrunnen

 Botaniske hage (like ved skolen)

 Sentrum

 Sentrum

 Hovedgaten (shoppinggaten) i sentrum. Veldig praktisk at de har "tak" over gaten, både fordi det gir skygge og stopper regnet.

 King George Square

 Vanlig syn i sentrum

 Sentrum

 Sentrum

Sentrum

Nå har vi utsatt skolearbeid hele denne uken, men har en innlevering på fredag som skal jobbes med neste uke. Lørdag drar vi til Sydney, og blir der til tirsdag! Når vi kommer hjem derfra, er det bare en uke til vi reiser til Thailand. Siste uken vil nok for det meste bestå i skolearbeid og pakking, og selvfølgelig si ha det og sees igjen til de vi har blitt kjent med her borte. 

1 kommentar:

  1. Hei!
    Kjekt å se bilder fra der du ferdes og bor. Kos dere videre:-)
    Hilsen mamma:-)

    SvarSlett