torsdag 5. mai 2011

Surfers Paradise

Hei!

I helgen reiser vi til Surfers Paradise, som er ca en og en halv time her i fra, mot kysten. Vi har hatt elendig oppmøte på stranden her i Australia, noe vi skal rette litt på i helgen. Usikker på om jeg skal gjenoppta surfekarrieren min:






Men har iallefall beviser på at jeg har stått. Tjohei!

Helgen skal iallefall tilbringes på dette hotellet, Mantra Legends Hotel, i Surfers Paradise (som er navnet på byen, faktisk):





Bare noen få meter fra stranden! Det blir hærlig. Vi burde vel igrunn jobbet med to innleveringer som skal inn onsdag og fredag neste uke, men den tid, den sorg. Vi kan jo ikke få med oss alt heller, og det er viktig å prioritere riktig, i dette tilfellet ta vare på brunfargen. Hehe.

Været har forresten vært helt supert etter vi kom hjem fra Fiji (det regnet her hele påskeferien, hihi), noe som virkelig er deilig.Vi har forsåvidt tilbragt alle dagene på skolen denne uken, noe som ikke er såå morsomt. Har bare forelesninger ut mai, så det nærmer seg jammen slutten på det også! Ellers er alt tipptopp, og vi begynner å glede oss til å komme hjem til dere nå :)

Klem!

1 kommentar: