mandag 28. mars 2011

7 ukers eventyr

Hei!

Da har vi vært borte i syv uker, og jeg synes tiden har gått helt sinnsykt fort! Det er helt utrolig at det snart er april (noe som også betyr at Øystein har snart bursdag, 2. april)!! Siden sist har vi tilbrakt altfor mange timer på skolen.. Vi sitter på skolen rundt 9-10 timer hver dag, utenom helgen, for å få gjort alt vi skal. Kunne sikkert klart å gjort samme arbeidsmengde på mindre timer, men effektiviteten er ikke helt på topp, og alt tar lenger tid siden alt skal formuleres på engelsk..

MEN, vi har også vært i wet n wild, som er enn vannpark ca 1 time fra Brisbane. Vi var seks nordmenn og to dansker på dagstur, og hadde det veldig hyggelig! Allemann kjøpte VIP pass, slik at nå har vi fri adgang til wet n wild + to andre parker i samme området frem til juni. Tjohei!! :D




Dette var noen av skliene som var i parken, og vi prøvde selvsagt ALLE. Sto i kø med kids, barnefamilier og andre som hadde tatt turen til badelandet på fredag, noe som igrunn ikke var så altfor få.. Senere samme dag gikk vi på kino og så Red Riding Hood, kul film :)

Denne uken er det TRE assignments som skal inn innen torsdag og fredag, så vi har nok å henge fingrene i! Etter det tror jeg det er en litt roligere periode.

Været er forresten ganske irriterende.. Sol og kjempevarmt i ukedagene, men overskyet i helgene. Slik har det vært de siste to ukene nå! Krysser fingrene for at det heller kan regne i ukedagene, og være sol i helgene fremover. Vi merker også at været har blitt kjøligere, og er nødt til å ha på noe langermet ute om kveldene nå. Og da mener jeg at temperaturen har synket fra å være rundt 27-28 til kanskje 21-23, teheh.

Håper alt er fint med dere hjemme!!

2 kommentarer:

  1. Det badeanlegget ser jo utrolig herlig ut Marte!! Skulle gjerne stått i kø med "kidsa" og barnefamilier selv!! (Ehh, det er jo nettopp det jeg gjør ...! ;)
    Håper dere er mer heldige med været i helgene framover da, så VIP'ene får solt seg litt også!
    Gratulerer med kjæresten som fyller året på lørdag!
    Mange klemmer tante :-)

    SvarSlett
  2. Hei Marte!! Høres anstrengende ut å måtte stå i kø ja...... Her har vi hatt rundt -2 til PLUSS 7 grader denne uken. Men fra mandag så blir det bra... Malga og 21 grader.

    Du får hilse Øystein fra meg og Tove Lise på lørdag. Stå på videre...

    Klem pappa

    SvarSlett