torsdag 17. mars 2011

St patrics

 
Hei! 

I dag er det St Patricks day.. Veldig usikker på hva vi feirer, men noe er det. Vi har kledd oss opp i grønt (iom at vi er studenter ble det søppelposer, men hallo, bedre enn ingenting). Først var vi hos vors hos en jente fra USA (Texas), og gikk deretter på byn. Utrolig gøy – og utrolig gøy å ha fri på fredager ;)







De siste dagene har vi (faktisk) vært på skolen ganske mye, og jobbet med diverse innleveringer. Og pappa – vi har meldt oss inn på et treningssenter, så dette blir bra ;) Må si at formen ikke er helt den samme som i høst, men håper å komme fort inn i løpingen igjen. Trengingssenteret ligger kun 10 min gange fra her vi bor, så det bør ikke være noe problem å komme seg opp og ut. Hvordan timeplanen for de ulike fagene og litt info om fagene kommer veldig snart J

4 kommentarer:

  1. åååå ! DET såg kjekt ut :D så søt du va marty

    SvarSlett
  2. Herlige bilder Marte!!!! <:--)
    Det ser ut som du har det helt topp!! Kos deg videre med venner & studier! :)

    SvarSlett
  3. Så kjempe kos ut !
    Håpe du har det kjekt der nede, og kosa deg masse videre :)

    SvarSlett
  4. Hei Marte ! Du har definetivt funnet tonen med "Australia" og hvordan en skal kle seg der. Grønne klær er nok ikke dumt..... Håper du får en fin uke. Pappa har gått Birken i helgen, det var sol og kjempesteming. Greide merke med glans, var 22 min foran kravet. Er sikker på at du også kan nå langt på sykkel der nede..... Bare du får låne deg en god sykkel og får noen å sykle med. Klem fra pappa!!

    SvarSlett