tirsdag 8. mars 2011

Hverdagen

Hei!

Merker at det blir vanskeligere og vanskeligere å finne på noe å skrive hjem om, iom at dagene består i forelesninger på skolen, trening og chilling. Men.. Er det noe dere lurer på? Noe dere vil se bilder av?

I dag har vi hatt første forelesning i et fag vi byttet til oss forgje uke, virker veldig greit dette også! Tok et bilde av forelesningssalen, den har nemlig to lerreter, ganske stilig. Tok bilde med mobilkamera, iom at det ville sett passe teit ut å dratt frem hybridkamera under forelesningen.


Kveldsmaten/middagen blir spist utendørs, hæærlig!


Været er faktisk begynt å bli litt kjølig i det siste, har måttet brukt langbukse de to siste dagene.. I tillegg blir det ofte utrolig kaldt inne på forelesningssalene, pga air condition. Og forresten, når vi har forelesning i 2 timer (de fleste forelesningene varer så lenge), har vi INGEN pause innimellom. Dønn! På UiA varte timen 3 kvarter, og hadde et kvarter pause mellom, savner det.

Nå kom vi akkurat hjem fra trening, og skal lage middag snart :) Fikk forresten med oss det meste fra VM, så det på eurosport i stua vår her. GØY! Og PH er selvfølgelig sett på nett-tv.

Klems

1 kommentar:

  1. Så brun du va. Eg vil hørra mer om ting du savne fra norge, og ting du ikkje savne, ting som e bra i australia som du kan gjør oss sjalu med, utfordringer, spennendes ting, Ozv ;D

    SvarSlett