lørdag 5. mars 2011

Woop

Hei!

De siste dagene har vi ikke gjort noe særlig, været har har nemlig vært veldig skiftende. Vi har shoppet litt, kommet i gang med trening og sjekket ut nabolaget rundt her vi bor. I går var vi på fest hos ei jente fra Oslo jeg har blitt kjent med her. Veldig gøy!

Meg og Cecilie

Kjærestepaar 
Ellers har vi endelig bestemt oss for alle fagene vi skal ha dette semesteret, så nå er alle fagene på samme campus. Veldig greit! Vi skal heller ikke ha noen skriftlige eksamener, kun innleveringer.Fantastisk!! Kommer til å være ferdig på skolen litt tidligere enn antatt, det ene faget er ferdig allerede etter 8 uker! Siste faget er ferdig 15. juni. Vi er fortsatt usikre på når vi kommer til å reise hjem - men det trenger vi ikke bestemme oss for enda :)

I dag hadde vi tenkt å gå til "public pool" (tror dette er samme greiene som Tøyen badet), men det blåser veldig mye, så vi får ta det en annen gang! Hadde også tenkt å reise til Byron Bay denne helgen, for å møte Oda, Monica og Anders, men pga det ustabile været (mye nedbør), får vi ta det en annen gang det også.

Klem

1 kommentar: