fredag 18. februar 2011

Bolig i boks


Hei! 

Nå er endelig leilighet i boks. Har måttet senke kravene en good del, f. eks. var det meste med basseng var utrolig dyrt (typ 11000 kr mnd for en leilighet), så la det fra oss etter mye om og men. Syns ikke skolen var særlig flinke med å finne bosted egentlig, da de bare anbefalte alt av det de hadde å tilby. Var med på en visningstur, hvor vi så tre hus (bofellesskap), men ingen av de var særlig pene. Ble til slutt ganske desperate, og fant ut at vi måtte senke kravene litt, da vi ikke hadde så utrolig god tid på å finne et sted å bo. Endte opp like utenfor sentrum (ca 10 min med buss – 25 min å gå), i et hus som er forholdsvis pent. Ble fortalt at vi skulle bo med 4 andre studenter, men viste seg å være 5 personer som allerede bor her (på to bad..). Utrolig billig – som betyr mer penger til reise. 



Vi har eget soverom med dobbelseng, og har felles kjøkken og stue sammen med de andre. De som bor her virker også veldig greie (to fra Australia, en fra Frankrike og tror de to jentene som bor her er fra Japan). Tror allikevel dette kan bli veldig greit. Bilder får komme senere :)

Planen fremover er å innrede rommet litt, og neste uke kommer vi i gang med orientation week, hvor det er en del opplegg for utvekslingsstudenter på skolen.  Gleder meg til det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar