søndag 27. februar 2011

Stradbroke Island

Hei!

Da var vi tilbake etter en helg i PARADIS! Stedet var helt fantastisk. Har både padlet i kajak, surfet, sett ville skilpadder og solt oss på stranden. Å padle i kajak var faktisk utrolig gøy! Fungerer litt på samme måte som surfing, da vi "surfet" på bølget i kajaken. Surfing var også utrolig kult, men trenger mer øving, noe det definitivt skal bli mer av! Klarte å stå litt, btw.



Vi var kun utvekslingsstudenter med på turen, hvor veldig mange var fra Norge og Tyskland. Jeg ble plassert på rom med ei fra Italia, ei Frankrike, ei fra Tyskland og ei fra Norge. Utrolig hyggelige jenter!



Hele helgen har alle måltider vært "middager" for oss nordmenn. Vi snakker egg, bacon, spagetti og pølser til frokost, pizza til lunsj, og koteletter med poteter og grønnsaker til middag (de spiser ikke kveldsmat her - men middagen ble servert halv 7).


Helgen har virkelig vært helt fantastisk, og vi har blitt kjent med så mange nye mennesker! Noen kommer også til å ha noen av de samme fagene som vi har.

Den ene kvelden kom det noen aboriginere som dansa for oss, ganske kult!





I kveld har vi hatt besøk av Oda, Monica og Anders. Vi (Øystein) lagde taco, noe som virkelig ble satt pris på. Vi fikk sett VM på eurosport, heia Northug! I morgen skal vi (sammen med the backpackers) til Australia Zoo, vi blir iallefall med hvis vi klarer å stå opp...

Klems!

1 kommentar:

  1. Det hørtes fantastsk ut:-) Så kjekt å høre at dere har det flott og det ser ut som at opplevelsene står i kø. Kos dere videre:-) Klem fra mamma.

    SvarSlett