torsdag 10. februar 2011

Sightseeing i Bankok

Hei!

I går gjorde vi ikke noe særlig, lå ved bassenget en stund, før vi gikk ut å spiste. Bassenget ligger på taket, noe jeg tror er vanlig på hotellene her i området. Vil tro det er for å spare plass, samtidig som det er veldig deilig da det kommer en bris i ny og ne (temperaturen ligger på ca 33 grader i skyggen, så det er utrolig varmt her!). Endte med å gå på en restaurant å spise like ved hotellet, på bakgrunn av hvilken restaurant som hadde flest gjester. Vi bestilte begge grillet kjøtt, men det smakte ikke noe særlig godt, de er nok bedre på thaimat her. Endte med en tur på McDonalds etterpå.

I dag har vi vært i Siam-området, hvor kjøpesentrene ligger tett i tett. Har lest mye om kjøpesenteret MBK, som skal være et av Bangkoks største og mest besøkende kjøpesenter, og gledet oss til dette. Det er ikke bare bare å ta taxi her i byen, det er utrolig stor trafikk, og veldig mange kjørefelt (de kjører og sitter forresten på "feil" side her). Dette er det noen som utnytter, ved å selge bananer midt i køene midt i veien.


En som selger bananer

Det første vi oppdager når vi kommer frem, er at vi har lagt igjen bankkortene hjemme, utrolig kjipt! Valgte allikevel å utforske kjøpesentrene, samt at vi skulle på "Siam ocean world", et akvarie. MBK var stappfullt med mennesker, og alt de solgte var dårlige, fake klær, og vi ble svært skuffet. Fant da veien over gaten til et annet kjøpesenter, som var helt anderledes.

Rullestrapper på kjøpesenteret
Mindre folk, omtrent kun europeere og veldig oversiktelig. Inneholdt mange kjente merker, og veldig mange svært dyre merker (som Gucci, D&G, Rolex, Karen Millen).Alle butikkene var forresten delt opp etter merker (converse, adidas, the north face, nixon, volcom osv). Var innom en sushibar (var veldig mange av de), og fikk smakt sushi på rullebånd! Ble servert oppi "båter" som fløt på vannet.







I kjelleretasjen på ett av kjøpesentrene vi var innom (vat totalt innom 4 kjøpesentre, det ene bare overgikk det andre..) tok vi turen til Siam Ocean World, som var i kjelleretasjen til et av sentrene. Utrolig mange kule fisker og andre sjødyr. Vi fikk også (inkl i prisen) "good fish, good feet", altså ca 15 min med beina oppi et basseng hvor fiskene fjernet døde hudceller (?), ikke vondt i det hele tatt, men det kilte litt.


















Dette var en stor edderkopp - krabbe! Så også haier, og diverse andre merkelige fisker. Bildene ble ikke særlig bra.. Planen for dagen var nytt kamera, men må ta det i morgen (ARG, at jeg klarte å glemme bankkortet...)








Området rundt det ene kjøpesenteret
Nå er det kveld her (vi ligger 6 timer foran dere i Norge), og skal legge oss! Planene for i morgen er å kjøpe kamera, sole oss, og se på ulike severdigheter. Snakkes!

6 kommentarer:

  1. Høres veldig spennende ut.Kos dere videre!
    Hilsen mormor.

    SvarSlett
  2. Kuuult!! Gøy å lesa! Glede meg t å lesa videre!!
    KLem ceci

    SvarSlett
  3. Hei:) Gå i baren lebua at state tower! Det er en veldig fin bar(og dyr), men du får en vanvittig utsikt over hele bangkok, så det er verdt det! Du må kle deg fint, og gutter må gå med sko(ikke sandaler) og bukse tror jeg;)

    Klem Martine

    SvarSlett
  4. Takk folkens! Og ja, skal innom til State Tower (Sky bar) i løpet av oppholdet, gleder oss :D

    SvarSlett
  5. ii, det der fiskegreiene ser litt skætsji ut :P så hun der karoline berget gjorde det nettopp også :P hermegås?? hehe.
    kos dere!

    SvarSlett
  6. ÅÅÅh :D ser ut som dåkke har det herlikt :D fekk sykt lyst te å reisa te Bankok akkurat nå ! Men får heller nøya meg me kalde københavn atm :)) hehe!

    SvarSlett