lørdag 12. februar 2011

Shopping og soling

Hei!

I går fikk vi prøvd å kjøre tuktuk, noe som igrunn var helt ok - men foretrekker taxi for å farte rundt i disse gatene. Gikk innom to templer, men ble ikke særlig imponert over de egentlig, kanskje ikke helt vår interesse. Litt kult med den store Buddhaen, som er 32 meter.





Etter turen til Buddhaen skulle vi videre til et annet tempel, men tuktuksjåføren kjørte oss først innom en skredder, og ville ha oss til å se i noen kataloger (for å få skreddersydd kjole og dress). Vi viste ingen interesse for dette, og ba sjåføren kjøre oss videre. Han skulle vente på oss utenfor tempelet, og kjøre oss tilbake til sentrum etter dette, men da vi hadde kikket litt (ca 10 min) var sjåføren sannsynligvis kjørt, vi så han i alle fall ikke! Ble nok litt irritert for at vi ikke ville innom skredderen, syntes han sa noe om at de betalte bensinen for tuktuk’en hans hvis vi ble med inn.. Av den grunn, fikk vi jo heller ikke betalt sjåføren, og tok heller taxi vider til shoppingparadiset vi hadde vært på dagen før, denne gangen MED bankkort!




Ble en del shopping på meg! Kjøpesentrene er utrolig store og fine, og ble veldig glad da jeg fant både topshop, zara og forever21, bare utrolig kjedelig at jeg ikke kan kjøpe så veldig mye pga bagasjevekten.. Kjøpte meg også kamera, så nå blir det kvalitet på bildene fremover!

I dag har vi bare vært ved bassenget, har vært veldig deilig (og veldig varmt). Planen i kveld er å gå til Sky Bar, håper bare vi får plass (gikk visst ikke an å reservere på forhånd..).

I morgen reiser vi videre til Brisbane kl 23.59, og ankommer Brisbane 12.05 (lokal tid). Da vil vi ligge 9 timer foran dere! 

Ellers er alt tipptopp i Bangkok, og vi har det fint.

Snakkes!

2 kommentarer:

  1. Det hørtes spennende ut alt sammen. Kos dere videre og god tur til Brisbane!
    Mamma

    SvarSlett
  2. hehe, sjekke ray ben-paret da ;)
    lykke til i aussie!!

    SvarSlett