onsdag 16. februar 2011

Brisbane

Hei!

Nå har vi hatt noen dager her i byen, og tiden har stort sett gått i planlegging, oppmeldinger, sett på leiligheter og trasket rundt i byen. Har vært litt uheldig med været i dag og i går (første dagen var veldig fin), da det har regnet litt.. Dog rundt 25 grader, men utrolig kjedelig å gå til innkjøp av paraply dag nr 2! Byen ser veldig fin ut, og vi tror vi vil trives godt her.




Leilighetsjakten har vært vanskeligere enn vi trodde - kanskje fordi vi er litt kresne. Hadde i utgangspunktet tenkt å bo i kollektiv med andre studenter, men de husene skolen har vist oss her har ikke heelt samme standard som hjemme, og ikke alle husene har aircondition (noe som vi absolutt trenger her). Vi har derfor startet jakten på egenhånd, og håper vi finner noe vi blir fornøyde med snart!

 Dagene frem til skolestart (28. februar) vil gå i diverse aktiviteter skolen arrangerer, blant annet tur til North Stradbroke Island og en tur på elven som renner gjennom Brisbane.





På dette bildet ser dere den ene skolebygningen i bakgrunnen. QUT har to campuser (Gardens Point og Kalvin Grove), disse ligger ca 5-10 fra hverandre med buss. Vi skal ha tre av fagene på Gardens Point, og ett fag på Kalvin Grove. Til nå har vi kun vært på GP, da det er her utvekslingskontoret hører til.

Håper dere har det fint hjemme! Vi storkoser oss med varmt vær og sommerklær :)

2 kommentarer:

  1. Så skjønt det såg ut med varmt vær og sommerklær!:D Lykke t videre med leilighetsjakten!

    Klem Cec:D (ps. kjempekjekt å lesa bloggen din)

    SvarSlett
  2. Takk :D Åå, eg savne deg! Og snart e du bursdagsjenta ceci (bare 2 timer til her i Australia)!!

    SvarSlett